Tryk & Design

Vi har alle sortimenter indenfor arbejdstøj og sikkerhed

Med mere end 20 års erfaring og 200.000 millioner kroner i omsætning via vores kunder og partnere, står vi stærkt i markedet og er klar til at leverer jeres fremtidige setup af arbejdsbeklædning og tilhørende tryk med firmabranding.

KONTAKT OS HER

 

Brug jeres Firmalogo

Behov for branding og profiltøj er mangeartet. Derfor arbejder vi hos Nordix med flere koncepter indenfor Business, casual, event og sport. Så hvad enten det er til daglig brug eller andet, kan vi hjælpe dig med den rette løsning. - Tøjet bliver valgt og brandet efter dine behov og i tråd med din profil.

Vi tilbyder således en bred portefølje af erhvervsbeklædning til mange forskellige formål; fra en løbe t-shirt til en cykeldragt med logotryk, over fritidstøj med brodering, firmatøj til messer, arbejdstøj samt specialdesignede butiksuniformer. Materialerne bliver nøje udvalgt afhængigt af, hvad tøjet skal bruges til, så kvaliteten er garanteret.

Vores uniformsprogram er bredt indenfor Direktion, hotel, butik og servicebranchen samt hele håndværker faget. Vi varetager hele processen fra design og udvælgelse af materialer til produktion – samt tilbyder logistik, lager, webshop og distribution.

KONTAKT OS HER